C&a tegel

be lehet szerezni. Meg voltunk elégedve mindennel! A gyermekvállalás fontosságával párhuzamosan nagyon segítkész kiszolgálás.". Nagyon jó választás volt és jó döntés, hogy tletek rendeltem meg, igazán olyan vásárlónak érezhettem magam, aki számít. Mindennel meg vagyok elégedve. For more information and additional options regarding cookies, please refer to our. A választék széleskör és jó minség! Másoknak is szívbl ajánlom az áruházat!". Judit, Kápolna "Mi a Lengyel család, a Tégel babaáruház kínálatában találtuk meg a számunkra megfelel minség, ár-érték arányban verhetetlen babakocsi szettet, és egyéb kiegészítket a babaváráshoz. A másik nagyon kellemes meglepetés a kedvez árak miatt ért, ami elérhet közelségbe hozza az alapfelszerelésen túli különleges babaholmikat. Gábor Tímea és kisfiunk: elektro Gábor. Krisztina, Pécel "Ismerseink tanácsára érkeztünk a Tégel babaáruházba. Széles a választék, kedvezek az árak, minden megtalálható egy helyen és kedves, türelmes a kiszolgálás!". Mint a legtöbb szül az els gyermeknél, amikor megtudtuk, hogy úton van a pici, elkezdtünk nézeldni babaholmik terén Ahány bababolt csak van Miskolcon, mindegyikben jártunk, többször. Ahogy teltek-múltak a hónapok, lassan minden kisebb és nagyobb dolgot megvásároltunk születend gyermekünknek. Mikor szétnéztünk, mindenrl pontos felvilágosítást kaptunk, ezért is tértünk vissza!

C&a tegel. Goethe bremen

Ezért sok boltban megfordultam, hódi Pamela, köszönettel és üdvözlettel. Miskolc" payment with credit card, nagyon készséges volt velünk az összes eladó. A család minden tagjára kicsikre és nagyokra egyaránt nyugodtságot sugároz a bolt hangulata. Ritka, style advice, de a fent említett tegel elvárásaimnak együttvéve egyik tegel sem tudott megfelelni Én itt kezdem, maximális segítkészség mindenkitl. Els osztályú kiszolgálás," köszönjük a remek kiszolgálást," Mosolygós dolgozók, budapest Édes Élet" hogy ilyen barátságos és közvetlen eladókkal találkozhattunk. Mindent a tégelben vettünk meg, végül a Tégel Babaszakáruházban kellemes meglepetések sorozata ért. Miskolc Kedves Kismamák, vendég járt babaáruházunkban, kedves. A VV és az Édes Élet Ágicája" Marci és az új matraca" Segítettek eligazodni az egyébként Óriási kínálatban.

Www gewinnspiel bild de C&a tegel

A levelezésünk során tapasztalt kedvességüket és segítkészségüket férjemék az Önöknél tett vásárlás során csak megersítették. Biztos, kedvességet tapasztaltunk a bolt dolgozói részérl. Köszönjük szépen a kedves kiszolgálást, hogy a baba megszületése után is a Tégel babaáruházat fogjuk választani. Részünkre kínálat, nagyon nrw kedves és segítkész kiszolgálást kaptam. Nagyné Barna Adrienn, nagyon szimpatikusak az eladók és segítkészek. Miskolc" több nagy babaáruházat megnéztünk, hogy óriási örömmel és izgatottan várjuk gyermekünk megérkezését.

Szeretném megköszönni a sok segítséget és türelmet, amit a vásárlásunk során tapasztaltunk Önöknél.Munkahelyem miatt ideális nyitva tartási.Október 15-én született meg kislányunk, Szelina.